contact & route

073 642 21 55

Nieuws

Laatste nieuwtjes, verse roddels, dampende aankondigingen? Heeft de school een prijs gewonnen, staat een leerling in de finale van een tv-programma of komt Máxima op bezoek? Je vindt het allemaal op onze nieuwspagina.
 

Helicon winnaar Skills Talents!

31-01-2018

Op 30 januari j.l. heeft Helicon VMBO Den Bosch met 4 teams deelgenomen aan de provinciale Skills Talents wedstrijden. Skills Talents zijn de teamvakwedstrijden voor het vmbo. Tijdens een voorronde op de eigen school, provinciaal kampioenschap en nationale finale strijden de deelnemers in teams van drie leerlingen om in verschillende wedstrijdrichtingen de beste te worden van Nederland.

 

Kampioenen!

De leerlingen hebben zich afgelopen weken goed voorbereid. En tijdens de wedstrijd op het Koning Willem I College werd dinsdagavond hard gewerkt door de teams bloem, groen, voeding en economie. Dit harde werken werd bekroond! Maar liefst 3 van de 4 teams wonnen het provinciale kampioenschap. Zij gaan door naar de nationale finale op 15 maart in Zwolle. Een succesvolle avond voor Helicon VMBO Den Bosch en voor de leerlingen een bijzondere en fantastische ervaring. Proficiat allemaal! En veel succes met de voorbereidingen voor de landelijke finale. Op naar Zwolle...