contact & route

073 642 21 55

Nieuws

Laatste nieuwtjes, verse roddels, dampende aankondigingen? Heeft de school een prijs gewonnen, staat een leerling in de finale van een tv-programma of komt Máxima op bezoek? Je vindt het allemaal op onze nieuwspagina.
 

Landelijke kennisdag Eco-Schools

11-10-2017

Eco-Schools organiseert jaarlijks een kennisdag. Dit jaar vond deze dag op onze school plaats, meer dan 15 scholen hadden zich aangemeld. Het was een leuke en inspirerende middag!

 

Bij de marktkraampjes in de aula hebben alle scholen leuke initiatieven en evenementen met elkaar gedeeld. Tijdens de workshoprondes werd er door diverse scholen meer verteld over specifieke onderwerpen en zijn workshop verzorgd door externe partijen (zoals bijvoorbeeld Nederland Schoon). Er is deze middag weer een hoop kennis en nieuwe ideeën opgedaan!

 

Eco-Schools

Eco-Schools is hét internationale keurmerk voor duurzame scholen. Wereldwijd zijn er al meer dan 17.000 Groene Vlaggen uitgereikt op ruim 49.000 deelnemende scholen in 64 landen. In Nederland richt het keurmerk zich op scholen uit het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en het MBO.